Udlejning af skovlifte

Vi tilbyder udlejning af skovlift – pålidelige og driftssikre lifte til mange formål

Er du på udkig efter en virksomhed, der tilbyder udlejning af skovlifte? Så kig på vores liftudlejning. Hos GLG Rental råder vi over en bred vifte af specialudrustede teleskoplifte og skovlifte, som vi lejer ud til bl.a. professionelle fagfolk i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Vores lifte bliver f.eks. anvendt ved plukning af kogler, kalkning af kirker, topkapning af træer, vinduespudsning og lignende opgaver.

Pålidelighed og driftssikkerhed er omdrejningspunktet i vores udlejning af lift. Derfor har vi de bedste produkter i branchen samt en række dygtige medarbejdere. Dermed kan du være sikker på at modtage en pålidelig og driftssikker lift.

Vores lifte er klar til brug og har en illustreret guide

Vi råder over 60+ teleskoplifte såsom Keslalifte, Scanlifte og Nostolifte. Vi har bl.a. skovlifte – også kaldet krabbelifte. De er velegnede til klipning af pyntegrønt i svært tilgængeligt terræn.

Liftene er udrustet med udførlige illustrationer for simpel betjening. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker hjælp. Liftene har en arbejdshøjde på 18 til 24 meter.

Ved udlejning af skovlifte sikrer vi, at din lift er klar til brug. Den bliver f.eks. leveret med to luftsakse og en livline. Samtidig får du en udførlig illustreret guide, så alle kan betjene den. Det gælder også folk, som ikke kan læse dansk eller engelsk. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du får brug for hjælp.

Få et uforpligtende tilbud på leje af skovlift

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores liftudlejning, køb og salg af teleskoplifte samt service og reparation.

Vi tilbyder både råd og vejledning om f.eks. klipning af pyntegrønt, og vi tager gerne en snak om dine behov og om vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris.

(+45) 40 19 04 54
sno@glgdk.com