Nyheder

Følg med i vores seneste nyheder her på siden

GLG Rental udvider.

13-12-2023
Nu er pyntegrønt sæsonen ved at være slut for denne gang. Vi har haft 60+ lifte udlejet i denne sæson til vores samarbejdspartnere igennem mange år men der blev også plads til nye kunder. Sæsonen blev for nogle lidt kortere end tidligere år pga. snefald i store dele af landet. Vi er nu ved at være færdige med at få hentet liftene hjem så de kan blive serviceret og klargjort til næste sæson.
GLG Rental har indgået en aftale med Danilift om at købe deres varelager til Skovlifte af fabrikaterne Kesla, Scanlift og Nostolift.
Samtidig med tilbyder vi at udføre service og lovpligtigt eftersyn på alle Skovlifte som tidligere er blevet serviceret af Danilift. GLG Rental har beskæftiget sig med Skovlifte siden 1991 og har dermed stor erfaring inden for den niche af lifte.
Vi beskæftiger os primært med udlejning af skovlifte men tilbyder og udfører også service og årlige eftersyn på kunders egne skovlifte.

I år har vi udvidet med udlejning af en 30 mtr. traktor monteret lift og en lille 12 mtr. lift tilpasset til klipning af pyntegrønt. den samlede udlejning flåde til klipning af pyntegrønt udgør nu over 60 lifte.

Vi har de sidste par måneder været i gang med at opbygge yderligere lifte til den kommende sæson, der blev uventet mere tid end forventet til dette da sneen afkortede årets sæson udlejnings sæson lidt.

Alle vore kunder og samarbejdspartnere ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

Liftudlejning
Udstyr

GLG Rental på Langesømessen

18-08-2022

GLG Rental udstillede som vanligt på Langesømessen i år.

Vi havde flyttet vores stand lidt længere ind imod midten af messe området i forhold til tidligere.

Det viste sig at være en god beslutning da der var mange besøgende i løbet af dagen.

Der var udstillet en 18,5 og en 24 mtr. Skovlift og som tidligere år blev liftene afhentet efter messen af fynske kunder så de kan være klar til sæsonen.

Der var besøg af mange nuværende og nye potentielle kunder, der blev også tid til at mødes med kollegaer i branchen.

Sidst på eftermiddagen hvor besøgende aftog var det et hit at give besøgende en tur i liften så de kunne nyde udsigten over det flotte messe område.

Skovlift

Travlhed før sæsonstart

18-07-2022

Vi er godt i gang med at servicere og klargøre alle vores lifte til den kommende pyntegrønt sæson. Som det ser ud nu skal vi have over 50 skovlifte ud og klippe pyntegrønt.

Yderligere har vi købt alle Jysk Lift- Services udlejningslifte til pyntegrønt og der er fokus på at ombygge dem til vores standard så de kommer til at passe perfekt ind i vores udlejnings flåde.

Ud over vore egne lifte servicerer vi stadig flere skovlifte for kunder og samarbejdspartnere i branchen.

Vi er nu også færdige med at opdatere alle vores lifte med nye kompressorløsninger som er optimale til brug sammen luftsakse.

Der er bemanding på vores værksted hele sommerferien så vi kan nå i mål med at få alle vores lifte serviceret og klargjort til den kommende sæson.

Der bliver dog også tid til at udstille på Langesø messen som vi har gjort de sidste 30 år. Vi ser frem til at mødes på Langesø den 18 august 2022.

Messe logo
Liftservice og udlejning af teleskoplifte

GLG Rental er flyttet i nye lokaler

1-10-2021​

GLG Rentals spændende rejse fortsætter, og som et naturligt led i den udvikling skifter vi den 1/10 2021 rammerne ud med nye, moderne service-/produktionsfaciliteter og kontor på Nibevej 122, 9640 Farsø.

Vi er vokset – både målt på ambitioner, værksted, omsætning og produkter, vi kan ikke længere være i de gamle bygninger på Søndergården.

Med vores nye domicil tager vi hul på en ny og spændende fremtid. Vi får godt 2000 m2 bygninger, så vi kan klare liftservice, smedeopgaver, spåntagning, bearbejdning, lager og kontor. Domicilet repræsenterer i højere grad den moderne liftudlejningsvirksomhed, vi med tiden er blevet.

I forbindelse med indretning af lokalerne er der tænkt meget over ergonomi, og der er investeret i mange maskiner, så vi selv kan løse alle akutte problemer på både egne og vores kunders lifte .

Bygning til liftudlejning

GLG Rental på Langesømessen

19-8-2021

Hvert år i august kan du møde GLG Rental, hvis du besøger den store juletræs- og pyntegrøntmesse på Langesø Slot på Fyn.

Vi udstiller både 19 og 24 mtr. lifte til klipning af pyntegrønt, så du kan se og prøve vores produkter.

En stor del af at være på messe er selvfølgelig også de gode snakke med udstillere og kollegaer i branchen.

Service af skovlifte

Få et uforpligtende tilbud på leje af lift

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores liftudlejning, køb og salg af teleskoplifte samt service og reparation.

Vi tilbyder både råd og vejledning om f.eks. klipning af pyntegrønt, og vi tager gerne en snak om dine behov og om vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris.

(+45) 40 19 04 54
sno@glgdk.com