Udlejning af teleskoplift

Vi hjælper med udlejning af teleskoplifte

Har du brug for at leje en teleskoplift til dit skovarbejde eller til klipning af pyntegrønt? Så står vi hos GLG Rental klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder udlejning af teleskoplifte, der er særligt velegnet til klipning af pyntegrønt såvel som brug i svært terræn som f.eks. i skove. Det er derfor typisk skoventreprenører og virksomheder, der klipper pyntegrønt, der har brug for leje af teleskoplift gennem os, men vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for at leje en teleskoplift til andre formål.

Vi tilbyder udlejning af teleskoplift til gode priser, hvad enten du har behov for at leje liften til en opgave på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Liftudlejning og arbejde med skovlifte

Vi er Danmarks største liftudlejer

Vi er Danmarks største liftudlejer, og det er vi utroligt stolte af. Vi råder over 60+ teleskoplifte fra velkendte mærker såsom Keslalifte, Scanlifte og Nostolifte, som vi udlejer til vores kunder.

Liftene har en maksimal arbejdshøjde på mellem 18 og 24 meter, og vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvilken arbejdshøjde der vil være den rette til lige netop din opgave.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for udlejning af teleskoplifte til erhvervslivet, og vi står derfor til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

Vi tilbyder udlejning af teleskoplift, der kan betjenes af én person

Når du vælger leje af teleskoplift gennem vores virksomhed, så kan du altid forvente, at liften er klar til brug, når den bliver leveret. Den bliver desuden leveret med to luftsakse.

Alle vores lifte kan betjenes af blot en enkelt person, og de er udrustet med udførlige illustrationer for at sikre en nem og simpel betjening. Har du brug for hjælp, står vi dog også altid til din rådighed.

Kontakt os for leje af teleskoplift

Du er velkommen til at kontakte os for leje af teleskoplift eller yderligere information.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris.

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af teleskoplift

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores liftudlejning, køb og salg af teleskoplifte samt service og reparation.

Vi tilbyder både råd og vejledning om f.eks. klipning af pyntegrønt, og vi tager gerne en snak om dine behov og om vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris.

(+45) 40 19 04 54
sno@glgdk.com