Liftservice

Salg, leje, reparation og liftservice

Hos GLG Rental står vi til rådighed for dig, der har brug for enten at købe, leje eller at få repareret og serviceret en teleskoplift eller en skovlift. Vi tilbyder både reparation, service, udlejning og salg af lifte med teleskop til svært terræn. Det kan f.eks. være til brug i skove, når træerne skal beskæres, når koglerne skal plukkes, eller når pyntegranen skal skæres.

Vi tilbyder vores liftservice til skarpe priser for erhvervskunder på både Fyn, Sjælland og i Jylland.

Vi er landets største liftudlejer

Med 60+ terrængående lifte med teleskop er vi stolte af at være Danmarks største liftudlejer. Vi tilbyder både salg, udlejning og service af lifte fra anerkendte mærker i form af Nostolifte, Scanlifte og Keslalifte.

Vores lifte har en maksimal arbejdshøjde på 18-24 meter, og de kan derfor bruges til mange forskellige opgaver såsom plukning af kogler, klipning af pyntegran og meget andet arbejde i højderne ved svært terræn. Alle lifte kræver blot en enkelt person til betjeningen, og der medfølger udførlige illustrationer af, hvordan liften skal betjenes.

Ud over at være Danmarks største inden for liftudlejning, så har vi også mere end 30 års erfaring inden for liftservice. Det betyder, at du kan være sikker på at få den rette hjælp, uanset hvordan vi skal hjælpe dig.

Reparation og serviceeftersyn

Ud over salg og udlejning af lifte tilbyder vi også både reparation og serviceeftersyn. Vi forhandler både udstyr og reservedele til din lift, og vi kan også være behjælpelige i forbindelse med det lovpligtige eftersyn.

Med vores liftservice kan du med andre ord være helt tryg ved, at din lift fungerer, som den skal.

Kontakt os og hør mere om vores liftservice

Kunne du tænke dig at høre mere om vores liftservice, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du information om vores priser? Kontakt os gerne allerede i dag. Vi er Danmarks største liftudlejer, og vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag. Vi tilbyder både salg, service, reparation og udlejning af terrængående lifte med teleskop, og vi beregner gerne en skræddersyet pris til dig, der matcher dine behov.

Få et uforpligtende tilbud på liftservice

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores liftudlejning, køb og salg af teleskoplifte samt service og reparation.

Vi tilbyder både råd og vejledning om f.eks. klipning af pyntegrønt, og vi tager gerne en snak om dine behov og om vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris.

(+45) 40 19 04 54
sno@glgdk.com