Service af skovlifte

Arbejdsredskaber skal være pålidelige og driftssikre derfor arbejder vi med service af skovlifte

Er det ved at blive tid til service af din skovlift? Så lad os servicere liften. Hos GLG Rental har vi stor ekspertise i at servicere og reparere forskellige former for lifte såsom skovlifte. Vores kunder er typisk fagfolk i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

En teleskoplift til skovarbejde kaldes for en skovlift, men i daglig omtale kaldes de for krabbelifte. Vi har 60+ lifte. Derudover servicerer vi lifte for skoventreprenører, godser og lignende.

Vi lægger stor vægt på pålidelighed og driftssikkerhed. Arbejdsredskaber skal virke, og de skal være sikre. Derfor lægger vi også vægt på, at vores medarbejdere har de rette kompetencer og løbende bliver opdateret med den nyeste viden på området omkring service af skovlifte.

Service af teleskoplifte
Service af teleskoplifte

Vi klarer alt fra reparationer til lovpligtige eftersyn

Det er opslidende for skovlifte at køre i skoven eller andet svært terræn. Derfor kræver det, at liftene bliver professionelt vedligeholdt. Dertil kommer det årlige lovpligtige eftersyn. Det kan naturligvis også forekomme, at skovliften går i stykker.

Vi har stor erfaring med at vedligeholde vores egne skovlifte. Udover reparation og service af skovlifte udfører vi lovpligtige eftersyn på bl.a. Keslalifte, Scanlifte og Nostolifte. Vi forhandler også reservedele og udstyr.

De fleste kunder foretrækker, at vi udfører serviceeftersyn uden for sæsonen, men vi kommer naturligvis, når der er behov for vores hjælp. Så tøv ikke med at række ud, hvis du har brug for hjælp til service af skovlifte.

Få et uforpligtende tilbud på service af skovlifte

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores liftudlejning, køb og salg af teleskoplifte samt service og reparation.

Vi tilbyder både råd og vejledning om f.eks. klipning af pyntegrønt, og vi tager gerne en snak om dine behov og om vores priser. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris.

(+45) 40 19 04 54
sno@glgdk.com