Om GLG Rental

Historien 
GLG Rental er Danmarks største lift og materieludlejer til professionelle fagfolk til især klipning af pyntegrønt. Historien starter for godt 35 år siden, da Søren Olesen blev udlært som elektromekaniker.

I 1987 var han med til at etablere Farsø Elektro der var et elektromekanisk værksted, der med sine fem ansatte servicerede lokale virksomheder indenfor elmotorer, startere, generatorer og elektriske styringer. I 1991 var Søren Olesen med til at etablere Danilift som igennem årene har produceret og
forhandlet lifte. I 1993 begyndte Danilift at tilbyde lifte til klipning af pyntegrønt og der blev bygget flere specialløsninger til markedet.

I 1996 købte Søren Olesen virksomheden Jørgen Bøje i Randers. Denne virksomhed havde importen af Scanlifte i Danmark og lejede lifte ud til klipning af pyntegrønt i begrænset omfang. Importen af Scanlifte blev overtaget og der blev investeret i flere lifte til udlejningsmarkedet. Til at varetage disse opgaver blev der oprettet en særskilt virksomhed og det er denne virksomhed der i dag er videreført som GLG Rental der i dag har 45 lifte til udlejning til klipning af pyntegrønt.

I dag servicerer virksomheden mange lifte for kunder der selv har lifte til klipning af pyntegrønt. Virksomheden har selv alle nødvendige værktøjs maskiner for hurtigt at kunne afhjælpe problemer

GLG Rental bygger på pålidelighed og driftssikkerhed
Som kunde hos GLG Rental kan du regne med, at vi står inde for det vi laver, og at vi udbyder de bedste produkter indenfor branchen. Pålidelighed og driftssikkerhed er kernen i den måde, vi fører virksomhed på. Den første forudsætning for at leve op til dette, er at vælge de rigtige produkter til opgaven og ikke mindst de rette leverandører. Denne forudsætning er opfyldt igennem samarbejdet med både danske og udenlandske leverandører.

Kompetente og opdaterede medarbejdere
Den anden forudsætning er at sikre, at virksomhedens medarbejdere besidder de grundlæggende egenskaber, der kræves for at kunne udføre et ordentligt håndværk.

Denne forudsætning er opfyldt ved hjælp af GLG Rentals uddannelsesprogram. Dette program sikrer, at medarbejderne hele tiden er opdateret med den nyeste viden på området. Uddannelsesprogrammet er tilrettelagt for at styrke den enkelte medarbejders kompetencer.

Service i hele landet
Den tredje forudsætning er at skabe et fintmasket servicenet, så kunden – når uheldet er ude – aldrig har langt til en hjælpende hånd. Dette udfyldes ved at GLG Rental har et serviceværksted i Farsø samt 2 servicevogne klar til at køre ud hver dag. Der tilbydes og udføres service 24/7.

GLG Rental servicerer og foretager årlige eftersyn på såvel egne som andre kunders lifte.
Som alt andet udstyr er en lift sårbar, hvis den ikke vedligeholdes. Det er dit valg som liftejer, hvor du ønsker at få foretaget service og det lovpligtige årlige eftersyn. Hos GLG Rental ønsker vi at give dig den størst mulige sikkerhed for, at du som kunde får, hvad du og dine medarbejdere forventer, når det handler om service og sikkerhed.