Teleskoplift forhandles til skoventreprenører og andre erhvervskunder

Salg af teleskoplift til svært terræn

Har du brug for en teleskoplift til skovbrug eller til klipning af pyntegrønt?

Hos GLG Rental tilbyder vi bl.a. salg, service og udlejning af teleskoplift til svært terræn. Vi har desuden speciale i teleskoplifte til klipning af pyntegrønt. Vi henvender os bl.a. til skoventreprenører og virksomheder, der skal klippe pyntegrønt samt andre typer erhvervskunder. Det kan både være i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Vores skovlifte med teleskop er terrænkørende og er derfor særligt velegnet til både kørsel i skoven og til beskæring af pyntegrønt. Vi forhandler bl.a. teleskoplifte fra kendte mærker såsom:

  • Kesla
  • Scanlifte
  • Nostolifte

Vi har et stort udvalg af lifte for ethvert behov

Vi er de største i Danmark inden for vores fag. Vi råder over 60+ teleskoplifte, som har en maksimal arbejdshøjde på mellem 18 og 24 meter, og de kan derfor anvendes til langt de fleste opgaver.

Køber du en teleskoplift gennem vores virksomhed, får du en lift, der blot kræver betjening af en enkelt person.

Vi tilbyder også reparation og service

Vi har mere end 30 års erfaring med både udlejning og salg af teleskoplift, men også med reparation såvel som service af teleskoplifte. Vi forhandler bl.a. reservedele og udstyr til din lift, ligesom vi også kan udføre det lovpligtige eftersyn af din teleskoplift.

Kontakt os og hør mere eller få råd og vejledning

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores sortiment eller for at få rådgivning og vejledning i forbindelse med køb af en teleskoplift.

Vi har over 30 års erfaring inden for vores fag, og vi står klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige lift, der lever op til dine ønsker og behov.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi sammen har fundet frem til den teleskoplift, der matcher dine behov.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Skal du bruge en teleskoplift

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 19 04 54 eller sende en e-mail til sno@glgdk.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.