Skovlift med teleskop

Salg, udlejning og service af skovlift

Har du brug for en terrængående skovlift til at varetage dit skovarbejde, til at klippe pyntegrønt eller til andre opgaver i højderne i svært terræn? Så har vi hos GLG Rental den rette løsning til dig. Vi tilbyder både service og reparation samt udlejning og salg af skovlift, og vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du ønsker at købe eller leje en teleskoplift til dine opgaver.

Vi tilbyder både salg, service, udlejning og service af skovlift til skoventreprenører, virksomheder der klipper pyntegrønt og andre former for erhvervskunder i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

Eksempler på hvilke opgaver du kan udføre fra liften

Når du køber eller lejer en terrængående skovlift med teleskop gennem os, kan du bl.a. anvende liften til:

  • ​Skovarbejde
  • Klipning af pyntegrønt
  • ​Plukning af kogler
  • ​Topkapning af træer
  • ​Vinduespudsning
  • ​Kalkning af kirker
  • ​Mange andre opgaver

Vi råder over 60+ skovlifte med teleskop fra hhv. Kesla, Scanlifte og Nostolifte, og de har en maks. arbejdshøjde på mellem 18 og 24 meter. Vores store sortiment gør os til Danmarks største liftudlejer, hvilket vi er meget stolte af.

Med mere end 30 års erfaring står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør købe eller leje en skovlift, eller hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvilken model du bør købe eller leje.​​

​Vi leverer en skovlift, der er klar til brug

Vi lægger stor vægt på driftssikkerhed og pålidelighed. Derfor sørger vi for, at du modtager en skovlift, der er klar til brug, og som samtidig også er nem at betjene. Uanset hvilken lift du vælger, så kan du forvente, at den er udrustet med en udførlig illustration for, hvordan den skal betjenes. Alle vores lifte kan betjenes af blot en enkelt person.

Kontakt os for information om vores priser eller lifte

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores lifte, hvis du har brug for vores hjælp, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på enten køb eller leje af en skovlift.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Skal du bruge en teleskoplift

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 19 04 54 eller sende en e-mail til sno@glgdk.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.