Service af skovlifte og akut reparation

Arbejdsredskaber skal være pålidelige og driftssikre

Er det ved at blive tid til service af din skovlift? Så lad os servicere liften. Hos GLG Rental har vi stor ekspertise i at servicere og reparere forskellige former for lifte såsom skovlifte. Vores kunder er typisk fagfolk i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

En teleskoplift til skovarbejde kaldes for en skovlift, men i daglig omtale kaldes de for krabbelifte. Vi har 60+ lifte. Derudover servicerer vi lifte for skoventreprenører, godser og lignende.

Vi lægger stor vægt på pålidelighed og driftssikkerhed. Arbejdsredskaber skal virke, og de skal være sikre. Derfor lægger vi også vægt på, at vores medarbejdere har de rette kompetencer og løbende bliver opdateret med den nyeste viden på området.

Vi klarer alt fra reparationer til lovpligtige eftersyn

Det er opslidende for skovlifte at køre i skoven eller andet svært terræn. Derfor kræver det, at liftene bliver professionelt vedligeholdt. Dertil kommer det årlige lovpligtige eftersyn. Det kan naturligvis også forekomme, at skovliften går i stykker.

Vi har stor erfaring med at vedligeholde vores egne skovlifte. Udover reparation og service af skovlifte udfører vi lovpligtige eftersyn på bl.a. Keslalifte, Scanlifte og Nostolifte. Vi forhandler også reservedele og udstyr. 

De fleste kunder foretrækker, at vi udfører serviceeftersyn uden for sæsonen, men vi kommer naturligvis, når der er behov for vores hjælp.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os for at bestille eftersyn og service af skovlift

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og ydelser inden for liftservice, herunder akut reparation. Vores to servicevogne er klar til at køre ud 24/7. 

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for service af skovlift.