Nyheder

Følg med i vores seneste nyheder her på siden.

GLG Rental på Langesømessen

18-08-2022

GLG Rental udstillede som vanligt på Langesømessen i år.

Vi havde flyttet vores stand lidt længere ind imod midten af messe området i forhold til tidligere.

Det viste sig at være en god beslutning da der var mange besøgende i løbet af dagen.

Der var udstillet en 18,5 og en 24 mtr. Skovlift og som tidligere år blev liftene afhentet efter messen af fynske kunder så de kan være klar til sæsonen.

Der var besøg af mange nuværende og nye potentielle kunder, der blev også tid til at mødes med kollegaer i branchen.

Sidst på eftermiddagen hvor besøgende aftog var det et hit at give besøgende en tur i liften så de kunne nyde udsigten over det flotte messe område.

Travlhed før sæsonstart

18-07-2022

Vi er godt i gang med at servicere og klargøre alle vores lifte til den kommende pyntegrønt sæson. Som det ser ud nu skal vi have over 50 skovlifte ud og klippe pyntegrønt.

Yderligere har vi købt alle Jysk Lift- Services udlejningslifte til pyntegrønt og der er fokus på at ombygge dem til vores standard så de kommer til at passe perfekt ind i vores udlejnings flåde.

Ud over vore egne lifte servicerer vi stadig flere skovlifte for kunder og samarbejdspartnere i branchen.

Vi er nu også færdige med at opdatere alle vores lifte med nye kompressorløsninger som er optimale til brug sammen luftsakse.

Der er bemanding på vores værksted hele sommerferien så vi kan nå i mål med at få alle vores lifte serviceret og klargjort til den kommende sæson.

Der bliver dog også tid til at udstille på Langesø messen som vi har gjort de sidste 30 år. Vi ser frem til at mødes på Langesø den 18 august 2022.

GLG Rental er flyttet i nye lokaler

1-10-2021

GLG Rentals spændende rejse fortsætter, og som et naturligt led i den udvikling skifter vi den 1/10 2021 rammerne ud med nye, moderne service-/produktionsfaciliteter og kontor på Nibevej 122, 9640 Farsø.

Vi er vokset – både målt på ambitioner, værksted, omsætning og produkter, vi kan ikke længere være i de gamle bygninger på Søndergården.

Med vores nye domicil tager vi hul på en ny og spændende fremtid. Vi får godt 2000 m2 bygninger, så vi kan klare liftservice, smedeopgaver, spåntagning, bearbejdning, lager og kontor. Domicilet repræsenterer i højere grad den moderne liftudlejningsvirksomhed, vi med tiden er blevet.

I forbindelse med indretning af lokalerne er der tænkt meget over ergonomi, og der er investeret i mange maskiner, så vi selv kan løse alle akutte problemer på både egne og vores kunders lifte .

GLG Rental på Langesømessen

19-8-2021

Hvert år i august kan du møde GLG Rental, hvis du besøger den store juletræs- og pyntegrøntmesse på Langesø Slot på Fyn.

Vi udstiller både 19 og 24 mtr. lifte til klipning af pyntegrønt, så du kan se og prøve vores produkter.

En stor del af at være på messe er selvfølgelig også de gode snakke med udstillere og kollegaer i branchen.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Skal du bruge en teleskoplift

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 19 04 54 eller sende en e-mail til sno@glgdk.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.