Nyheder

Følg med i vores seneste nyheder her på siden.

GLG Rental er flyttet i nye lokaler

1-10-2021

GLG Rentals spændende rejse fortsætter, og som et naturligt led i den udvikling skifter vi den 1/10 2021 rammerne ud med nye, moderne service-/produktionsfaciliteter og kontor på Nibevej 122, 9640 Farsø.

Vi er vokset – både målt på ambitioner, værksted, omsætning og produkter, vi kan ikke længere være i de gamle bygninger på Søndergården.

Med vores nye domicil tager vi hul på en ny og spændende fremtid. Vi får godt 2000 m2 bygninger, så vi kan klare liftservice, smedeopgaver, spåntagning, bearbejdning, lager og kontor. Domicilet repræsenterer i højere grad den moderne liftudlejningsvirksomhed, vi med tiden er blevet.

I forbindelse med indretning af lokalerne er der tænkt meget over ergonomi, og der er investeret i mange maskiner, så vi selv kan løse alle akutte problemer på både egne og vores kunders lifte .

GLG Rental på Langesømessen

19-8-2021

Hvert år i august kan du møde GLG Rental, hvis du besøger den store juletræs- og pyntegrøntmesse på Langesø Slot på Fyn.

Vi udstiller både 19 og 24 mtr. lifte til klipning af pyntegrønt, så du kan se og prøve vores produkter.

En stor del af at være på messe er selvfølgelig også de gode snakke med udstillere og kollegaer i branchen.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Skal du bruge en teleskoplift

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 19 04 54 eller sende en e-mail til sno@glgdk.com. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.